Menu « All Inn «  Formule 56,00€ p.p.

(geldig tot 12 februari)

Aperitief met een klein groetje uit de keuken
~
Papaya salade met een tempura van soft shell krab
~
Gestoomde heilbot filet met limoen en chili

En
Hertenkalf filet met chili en Thaise basilicum
En
Gebakken rijst met krab en fijne groenten
~
Een exotische fruitsalade met een duo van Thais gebak en sorbetijs
~
Koffie of Jasmijnthé

Wijn inbegrepen ½ fles p.p. :(45 € zonder wijn)
Château La Jaubertie « Bergerac sec » of
Château Bertrand Braneyre Cuvée Evelyne « Haut Médoc »

Menu« All Inn «  Formule 56,00 Euro p.p.

Vanaf  14 februari tot eind maart

Aperitief met een klein groetje uit de keuken

~

Een huwelijk van lichtgegaarde scampi en Sint-Jakobsvruchten  in een marinade van limoengras, kaffirblad en koriander

~

Gegrilde reuze gamba’s met gewokte tuingroenten geparfumeerd 

met gember

En

Gekaramelliseerde piepkuiken gegrild op de wijze van het noordoosten  

En

Gebakken rijst met krab en fijne groenten

~

Exotische fruitsalade met sorbet van passievruchten

~

Koffie of Jasmijnthé

Wijn inbegrepen ½ fles p.p. :(45 Euro zonder wijn)

Château La Jaubertie « Bergerac sec » of Château Bertrand Braneyre 

Cuvé Eveline « Haut Médoc »