Oudejaarsavond-Menu 2019-2020

Aperitief met enkele groetjes uit de keuken
~
Een duo van sashimi van octopus en langoustines met een yam marinade, munt en koriander
~
Een bouillon van schenkel (ossobuco) geparfumeerd met vijf kruiden
~
Gebakken viskoekjes met chili pasta, bergamot en een komkommer dipsaus
~
Sorbet van limoen met een vleugje champagne
~
Gewokte rivierkreeftjes (gepeld) met tuingroenten in een zachte chilisaus en Thaise basilicum
En
Gegrild hertenkalf kroontje met exotische champignons in oestersaus
En
Gebakken rijst met eieren, fijne groentjes en ananas
~
Verrassing dessert
~
Koffie of Jasmijnthé met zoetigheden

~

Champagne @ midnight

 

Menu 90 Euro p.p.
Met wijn 115 Euro p.p.
Château La Jaubertie « Bergerac sec » en/et
Château Bertrand Braneyre Cuvée Evelyne 2008« Haut Médoc »