Oudejaarsavondmenu 2017-2018


Oudejaarsavond-Menu-Réveillon 2017-2018
Aperitief met enkele groetjes uit de keuken
Apéritif avec un petit bonjour de la cuisine
***
Sashimi van tonijn met een yam marinade, munt en koriander
Sashimi de thon avec une marinade yam, menthe et coriandre
***
Een bouillon van schenkel (ossobuco) geparfumeerd met vijf kruiden
Un bouillon de jarret de boeuf (ossobuco) parfumé au cinq herbes
***
Een duo van scampi en Sint-Jakobsvruchten op een bedje van een Thaise rijstpasta met een gember sausje
Un duo de scampi et fruits St.-Jacques sur un lit de pâtes de riz Thaï avec une sauce de gingembre
~
Sorbet van limoen met een vleugje champagne
Sorbet de limon au champagne
~
Gewokte rivierkreeftjes (gepeld) met tuingroenten in een zachte chilisaus en Thaise basilicum
Ecrevisses décortiquées aux légumes jardinières, piments doux et basilic Thaïlandais
En/Et
Gegrild melkkalfskroontje met exotische champignons in oestersaus
Couronne de veau aux champignons érotique et sauce d’huîtres
En/Et
Gebakken rijst met eieren, fijne groentjes en ananas
Riz sauté aux oeufs et fines légumes et ananas
~
Verrassing dessert
Dessert surprise
~
Koffie of Jasmijnthé met zoetigheden/Café ou Thé au Jasmin
avec sucrerie
~
Champagne 2018

Menu 90 Euro p.p.***Met wijn/Avec vins 115 Euro p.p.
Château La Jaubertie « Bergerac sec » en/et
Château Bertrand Braneyre Cuvée Evelyne 2008« Haut Médoc »